Warning: Undefined variable $id in /home/ravijo/public_html/wp-content/themes/salam/print.php on line 18
شماره : 20264
۱۳ / ۲ / ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴

نماینده مردم اهواز در مجلس:؛

استیضاح وزیر راه و شهرسازی راهکار مناسبی نیست/مجلس در تعامل و همگرایی با دولت وفاق ملی

سید محسن موسوی‌زاده بر اهمیت وفاق ملی در شرایط کنونی کشور تاکید کرد و گفت: باتوجه به اینکه دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بخ صورت فنی و تکنیکی‌ پیش می رود، لازم است در وضعیت تقابلی قرار نگیریم و کاستی‌های بخش مسکن و حمل‌ونقل با تذکر و اخطار قابل حل است.؛

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی در ابتدای کار و فعالیت خود به عنوان نخستین بانوی مقام عالی وزارتخانه‌ای با حجم گسترده‌ای از فعالیت‌ها و زیرمجموعه‌های متنوع قرار دارد، ادامه داد: استیضاح این بانوی متخصص هیچ مشکلی را حل نمی‌کند و باید فرصت دهیم که عملکرد این مجموعه به مرحله‌ی ارزیابی برسد.

 

عضو مجمع نمایندگان خوزستان با اشاره به اینکه در حال حاضر رضایت نسبی از کارنامه‌ی وزیر راه و شهرسازی در این مدت چندماهه حاصل شده است، تصریح کرد: حضور میدانی فرزانه صادق در ساعات اولیه حادثه‌ی بندر شهید رجایی باعث شد القای آرامش و امنیت به مردم شد و اقدام وی و معاونان بسیار مثبت ارزیابی می‌شود.

 

موسوی‌زاده یادآور شد: دامنه‌ی فعالیت‌ها و خدمات وزارت راه و شهرسازی بسیار گسترده است و معاونت‌های گوناگون آن در حوزه راه، مسکن و عمران هرکدام در جایگاه یک وزارت‌خانه هستند و با وجود کمبودهای مالی مشاهده می‌کنیم که وزیر راه و شهرسازی از تخصص لازم برخوردار است و باید فرصت بدهیم، مسیر خدمت به مردم را ادامه دهند.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20264 توسط تحریریه و در روز شنبه 13 اردیبهشت 1404 ساعت ۱۸:۰۴:۰۳
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 20257
۴ / ۲ / ۱۴۰۴ - ۰:۰۸

شستشوی خیابان‌های باغملک در آستانه سفر استاندار خوزستان به این شهرستان

شورا و شهرداری شهرستان باغملک در آستانه سفر استاندار خوزستان به این شهر، اقدام به شستشو و پاکسازی خیابان‌ها کردند.؛

راوی جنوب | طبق تصاویری که در فضای مجازی منتشر شده است، شورا و شهرداری شهرستان باغملک در آستانه سفر استاندار خوزستان اقدام به شستشو و پاکسازی خیابان‌های این شهرستان کردند، به گفته برخی از شهروندان، مدت‌ها بود که شهرداری توجه چندانی به تمیزی معابر نداشت و این نوع فعالیت‌ها اغلب با حضور مسئولین استانی یا کشوری همزمان می‌شود.

 

به نظر می‌رسد، این اقدامات که با هدف آماده‌سازی شهر برای حضور مسئولان استانی صورت گرفته است، توجه برخی از شهروندان را جلب کرده است. به گفته اهالی منطقه، این نوع نظافت گسترده خیابان‌ها در شهرستان کمتر اتفاق می‌افتد و بیشتر به مناسبت حضور مسئولین بلندپایه انجام می‌شود.

 

این وضعیت نگرانی‌هایی را در میان مردم درباره مدیریت شهری و کیفیت خدمات عمومی ایجاد کرده است. آنان امیدوارند که شهرداری بتواند در آینده خدمات شهری را به طور منظم‌تر و بی‌طرفانه ارائه دهد، بدون اینکه حضور مسئولین، پیش‌شرطی برای انجام این اقدامات باشد.

 

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20257 توسط تحریریه و در روز پنجشنبه 4 اردیبهشت 1404 ساعت ۰۰:۰۸:۴۶
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 20254
۲۰ / ۱۲ / ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴

راهداری خوزستان در آزمون شفافیت!؛

استخدام‌های پرحاشیه در راهداری خوزستان؛ رابطه جولانژاد و جولاییان چیست؟

در حالی که بسیاری از جوانان تحصیل‌کرده خوزستان سال‌هاست در انتظار یک شغل دولتی هستند، گزارش‌هایی از روند استخدام‌های پرسوال در اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان طی سه سال اخیر مطرح شده است.؛

راوی جنوب | یکی از نکات مورد توجه، رابطه احتمالی محمد جولانژاد، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان، با مجتبی جولاییان، رئیس اداره راه‌های فرعی و روستایی این اداره کل است. آیا این دو نفر نسبت فامیلی دارند؟ اگر بله، آیا این موضوع در انتصابات تأثیرگذار بوده است؟

 

همچنین، شنیده‌هایی از استخدام فرزندان یکی از معاونان، راننده مدیرکل، همسر و بستگان برخی مدیران و کارشناسان در این اداره کل وجود دارد. آیا این اطلاعات صحت دارد؟ این روند بر چه اساس و با چه سازوکاری انجام شده است؟

 

در شرایطی که هزاران جوان جویای کار در استان، در انتظار فرصت‌های شغلی هستند، آیا استخدام‌ها در این اداره بر اساس ضوابط قانونی، آزمون و فرآیندهای رقابتی بوده یا مسیر دیگری طی شده است؟

 

این سوالات افکار عمومی را به خود مشغول کرده و انتظار می‌رود سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات، لیست انتصابات و استخدام‌های انجام‌شده در سه سال اخیر را بررسی کرده و گزارشی شفاف در این زمینه منتشر کنند.

 

راهداری خوزستان می‌تواند با انتشار جزئیات استخدام‌ها و معیارهای به‌کارگیری افراد، هرگونه شائبه را برطرف کند. آیا این اداره کل حاضر است لیست استخدامی‌های سه سال اخیر را شفاف‌سازی کند؟

 

منتظر پاسخ رسمی مسئولان هستیم!

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20254 توسط تحریریه و در روز دوشنبه 20 اسفند 1403 ساعت ۲۲:۴۴:۰۴
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 20249
۲۰ / ۱۲ / ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸

گزارشی از مجتبی داراب پور/روزنامه نگار؛؛

تجمع مسالمت آمیز نفتی ها برای حق و حقوق/کارکنان خواستار اجرای عدالت در پرداخت حقوق شدند/چرا فوق العاده مخصوص و تخصصی در نظر گرفته نشد؟

کارکنان قراردادی دیپلم و مدارک دانشگاهی غیرمرتبط وزارت نفت نسبت به عدم پرداخت فوق العاده تخصصی و فوق العاده مخصوص، در مقابل شرکت مناطق نفتخیز جنوب گردهمایی صنفی کردند.؛

به گزارش راوی جنوب، تعدادی از کارکنان شرکت مناطق نفتخیز جنوب با در دست داشتن بنر و پلاکارد، ضمن برگزاری گردهمایی صنفی، نسبت به پرداخت نشدن فوق العاده مخصوص و فوق العاده تخصصی اعتراض کردند و خواستار برقراری عدالت در پرداخت حقوق شدند.

 

یکی از کارکنان در گفتگو با خبرنگار ما، تاکید کرد تنها درخواست کارکنان قراردادی دیپلمه و مدارک غیرمرتبط شرکت مناطق نفتخیز جنوب، پرداخت ۲ آیتم فوق العاده تخصصی و مخصوص است.

 

او ادامه داد: از سال ۱۳۹۱ تا ۱۴٠٠ مدرک ما مرتبط تلقی می شد و اکنون پس از گذشته ۱٠ سال، مسئولان یادشان افتاده مدرک این پرسنل غیرمرتبط و شامل پرداخت این فوق العاده ها نیست.

 

یکی دیگر از کارکنان حفاری نیز گفت: تمام تلاش ما این بوده تا در سرما و گرما و بعضا در شرایط سخت طوری کار کنیم تا صنعت با مشکل مواجه نشود.

 

به گفته وی، نیروهایی که سوابق بالایی در صنعت نفت دارند، دارای تخصص و تجارب بسیاری هستند و باید فوق العاده تخصص به حقوق آنها اضافه می شد، نه اینکه با حذف آن، حق پرسنل ضایع شود.

 

یکی از نیروهای عملیاتی حفاری نیز به انتقاد از عدم پرداخت این فوق العاده ها پرداخت و اذعان کرد: در شرایط کاری ۱۴ به ۱۴ نیروهای متخصص عملیاتی، امکان تحصیل در دانشگاه بسیار سخت است و بسیاری از پرسنل با وجود داشتن تجربه و تخصص بالا، نتوانستند در کلاس های دانشگاه حاضر شوند و ادامه تحصیل دهند.

 

وی گفت: کارکنان بسیاری در مجموعه مناطق نفتخیز و حفاری وجود دارند که سوابقی بالغ بر ۲٠ سال دارند و طبیعتا تخصص و تجربه نیز در این مدت را کسب کرده اند و حذف فوق العاده های مخصوص و تخصصی، تضییع حق کارکنان است و باید به آنها پرداخت شود.

 

کارکنان در این گردهمایی صنفی از مسئولین خواستند تا به خواسته هایشان توجه کنند و فوق العاده تخصصی و مخصوص را به حقوق های آنها اضافه کنند.

 

در این گردهمایی برخی از کارکنان شرکت ملی حفاری و سایر شرکت های تابعه وزارت نفت حضور داشتند.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20249 توسط تحریریه و در روز دوشنبه 20 اسفند 1403 ساعت ۱۲:۰۸:۰۲
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 20237
۱۸ / ۱۲ / ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۴

صدای اعتراض کارکنان راهداری خوزستان هم درآمد/اعتراض پرسنل نسبت به کاهش حقوق و مزایای خود/چرا محمد جولانژاد در جمع کارکنان حاضر نشد؟

کارکنان راهداری خوزستان در نمازخانه این اداره کل، ضمن انتقاد از عملکرد مدیریت سازمان، نسبت به کاهش حقوق و مزایای خود، تجمع اعتراضی کردند.؛

به گزارش راوی جنوب، منابع خبری از تجمع کارکنان راهداری خوزستان در نمازخانه این اداره کل خبر دادند.

 

کارکنان نسبت به مدیریت ضعیف مدیرکل و معاونان اداره کل که منجر به کاهش مزایا، اضافه کاری، حق ماموریت، پاداش وغیره شده، اعتراض داشتند.

 

بر اساس این گزارش و بنا به اطلاع منابع خبری، پس از تجمع کارکنان انتظار می رفت محمد جولانژاد در جمع پرسنل حاضر و به دغدغه های آنها رسیدگی کند اما در این تجمع حاضر نشد.

 

عدم توجه به درخواست ها و مشکلات کارکنان توسط محمد جولانژاد که منصوب دولت قبل است، در کنار فرار از پاسخگویی، خلاف سیاست های دولت فعلی است و تذکر استاندار و سایر مسئولان وزارت راه و شهرسازی به جولانژاد را می طلبد.

 

در روزهای اخیر، برخی رسانه ها انتقادات بسیاری در خصوص نحوه مدیریت و عملکرد ضعیف محمد جولانژاد مدیرکل راهداری خوزستان داشتند.

 

وضعیت بحرانی جاده های مرگ، عدم رفع کامل نقاط حادثه خیز، افزایش فوتی های حوادث جاده ای، ایمنی نامناسب جاده، عدم خط کشی و علائم کافی و نظیر آن، حاصل عملکرد مجموعه راهداری خوزستان است.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20237 توسط تحریریه و در روز شنبه 18 اسفند 1403 ساعت ۱۹:۴۴:۲۰
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 20229
۱۳ / ۱۲ / ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۷

استاندار خوزستان و انتصاب مدیران غیربومی؛ چه شد آن مخالفت‌ها؟

انتصاب روح‌الله عمادی به‌عنوان مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان، بار دیگر بحث مدیران غیربومی در استان را داغ کرده است. این در حالی است که استاندار سید محمدرضا موالی‌زاده پیش از این، بارها بر لزوم استفاده از مدیران بومی تأکید داشت و مخالفت خود را با انتصاب مدیران غیرخوزستانی اعلام کرده بود.؛

راوی جنوب | انتصاب روح‌الله عمادی به‌عنوان مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان، بار دیگر بحث مدیران غیربومی در استان را داغ کرده است. این در حالی است که استاندار سید محمدرضا موالی‌زاده پیش از این، بارها بر لزوم استفاده از مدیران بومی تأکید داشت و مخالفت خود را با انتصاب مدیران غیرخوزستانی اعلام کرده بود.

 

بااین‌حال، اکنون یکی از کلیدی‌ترین دستگاه‌های اجرایی استان، در اختیار مدیری قرار گرفته که نه‌تنها بومی خوزستان نیست، بلکه عملکردش در همین مدت کوتاه مورد انتقاد جدی قرار گرفته است. وضعیت پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام، معضلات مسکن و بلاتکلیفی بافت‌های فرسوده، نشان می‌دهد که مشکلات راه و شهرسازی خوزستان همچنان پابرجاست و تغییری در مسیر آن دیده نمی‌شود.

 

آقای موالی‌زاده، مردم خوزستان به‌یاد دارند که شما روزی بر حضور مدیران بومی تأکید داشتید. حالا چه شده که در یکی از مهم‌ترین دستگاه‌های اجرایی، غیربومی‌ها حرف اول را می‌زنند؟ آیا این انتصاب‌ها بر اساس توانمندی و کارآمدی صورت گرفته یا ملاحظاتی دیگر در میان است؟

 

مردم اهواز و خوزستان منتظر پاسخ شما هستند!

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20229 توسط تحریریه و در روز دوشنبه 13 اسفند 1403 ساعت ۲۱:۱۷:۵۰
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 20223
۱۳ / ۱۲ / ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱

مرتضی میثاقی؛ مرد تناقض‌ها در راه و شهرسازی خوزستان!

مرتضی میثاقی، معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، چهره‌ای است که عملکردش مملو از تناقضات و آمارهای مبهم است. از یک سو، در جلسات رسمی از تسریع امور مردم و شفافیت در واگذاری زمین‌ها سخن می‌گوید، اما در عمل، آمارهای منتشرشده نشان می‌دهد که بسیاری از پرونده‌های مرتبط با طرح مسکن ملی و زمین‌های دولتی همچنان بلاتکلیف باقی مانده‌اند. ؛

راوی جنوب | طبق گزارش‌های موجود، هزاران نفر در خوزستان منتظر تعیین تکلیف وضعیت خود در طرح مسکن ملی هستند، اما روند طولانی و پیچیده اداری باعث شده تا بسیاری از آن‌ها حتی پس از سال‌ها، به نتیجه‌ای نرسند. در حالی که مسئولان از پیشرفت کار خبر می‌دهند، متقاضیان در صف‌های طولانی انتظار، با وعده‌های بی‌سرانجام روبه‌رو هستند.

 

از طرفی، آمارهای ارائه‌شده درباره واگذاری زمین‌ها نیز پرسش‌برانگیز است. در حالی که بخشی از متقاضیان هنوز موفق به دریافت زمین نشده‌اند، گزارش‌ها حاکی از آن است که برخی واگذاری‌ها با اولویت‌های نامشخص انجام شده‌اند. چرا اطلاعات دقیق این واگذاری‌ها منتشر نمی‌شود؟ چرا برخی پرونده‌ها به سرعت بررسی شده، اما بسیاری از مردم همچنان معطل هستند؟

 

میثاقی، آیا وقت آن نرسیده که به جای وعده‌های تکراری، با تغییر در رویه‌های اداری و ارائه آمارهای شفاف، پاسخگوی عملکرد خود باشید؟ مردم خوزستان به جای حرف، عمل می‌خواهند!

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20223 توسط تحریریه و در روز دوشنبه 13 اسفند 1403 ساعت ۲۱:۱۱:۵۵
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 20220
۱۳ / ۱۲ / ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۶

مدیری که خوزستان را نمی‌شناسد! ناکارآمدی روح‌الله عمادی در راه و شهرسازی

از روزی که روح‌الله عمادی، مدیری غیر بومی و بی‌تجربه در مسائل خوزستان، به‌عنوان مدیرکل راه و شهرسازی استان منصوب شد، نه‌تنها مشکلات حل نشد، بلکه اوضاع بدتر هم شد! یک مدیر که نه شناختی از استان دارد، نه درد مردم را می‌داند و نه راه‌حلی ارائه می‌دهد، چطور می‌تواند مشکلات پیچیده مسکن، جاده‌های خطرناک و پروژه‌های نیمه‌تمام خوزستان را مدیریت کند؟؛

راوی جنوب | استانی که با بحران زمین، جاده‌های ویران، پروژه‌های معطل و هزاران مشکل دیگر دست‌وپنجه نرم می‌کند، حالا با مدیری روبه‌رو است که نه تصمیمات جدی می‌گیرد و نه برنامه‌ای برای آینده دارد. از روزی که عمادی آمده، پروژه‌های کلیدی در پیچ‌وخم بوروکراسی گیر کرده‌اند و امیدی به بهبود شرایط دیده نمی‌شود.

 

مدیران غیر بومی بارها نشان داده‌اند که وقتی شناختی از خوزستان ندارند، نمی‌توانند تصمیمات درستی بگیرند. مردم خوزستان حق دارند بپرسند: چرا این استان با این همه نیروی متخصص، باید زیر دست مدیری اداره شود که درک درستی از مشکلات آن ندارد؟

 

آیا وقت آن نرسیده که به جای مدیرانی که آشنایی با چالش‌های خوزستان ندارند، کسی سکان این مجموعه را در دست بگیرد که دلش برای خوزستان بسوزد و مشکلات را از نزدیک لمس کرده باشد؟

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20220 توسط تحریریه و در روز دوشنبه 13 اسفند 1403 ساعت ۲۱:۰۶:۴۶
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 20216
۷ / ۱۲ / ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶

ضعف مدیریتی در راهداری خوزستان/جولانژاد با این ترکیب به جایی نمی‌رسد/افزایش آسفالت شدن راه های روستایی؛ ۲ سال فقط ۲ درصد؟!

پس از بررسی خبرها و آمار اداره کل راهداری خوزستان با مدیریت محمد جولانژاد، کاشف به عمل آمد که نقش یکی از معاونت های این اداره کل، در عملکرد و ارائه آمارهای ضعیف و همچنین نمود ناکارآمدی این مجموعه، پررنگ است.؛

راوی جنوب | حدود ۲ سال پس از اینکه اداره کل راهداری خوزستان اعلام کرده بود میزان آسفالت شدن راه های روستایی بالای ۲۰ خانوار ۸۶ درصد است، مرتضی بهداروندی در مصاحبه ای از آسفالت شدن ۸۸درصد روستاها خبرداد.

 

صرف نظر از اینکه چه میزان اعتبارات و بودجه های هنگفتی برای حوزه راه های روستایی خوزستان اختصاص یافته و در مطالب بعدی به آن پرداخته می‌شود، سوال مطروحه این است چرا در مدت ۲ سال، میزان رشد آسفالت شدن راه های روستایی فقط ۲ درصد و به بیان بهتر سالی یک درصد بوده است؟

 

در اعتبارات سال های گذشته نگاه ویژه‌ای به مقوله راه‌های روستایی به ویژه در خوزستان شده است، بر همین اساس فقط یک مجموعه ضعیف و بی برنامه می تواند با این حجم از بودجه و اعتبارات، چنین رشد کمی آنهم طی ۲ سال رقم بزند.

 

محمد جولانژاد به عنوان مدیرکل باید پاسخگوی عملکرد مرتضی بهداروندی معاون راهداری خود باشد، در صورتی که جولانژاد تیم و استراتژی خود را تغییر ندهد و روند خدمت به مردم و افزایش ساخت راه های روستایی را تسریع و تسهیل ندهد، امکان تغییر و کنار گذاشتن خود او از سوی وزارت راه، قوت می‌گیرد.

 

یک مدیر موفق با شنیدن و پذیرفتن انتقادات، نقاط ضعف خود را شناسایی و برطرف می کند و در صورت لزوم در روند مدیریتی خود تغییر ایجاد می کند و افراد ضعیف که موجب آسیب به مجموعه می‌شوند را کنار گذاشته و شایسته سالاری را مدنظر قرار می‌دهد.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20216 توسط تحریریه و در روز سه شنبه 7 اسفند 1403 ساعت ۱۱:۲۶:۱۵
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 20212
۴ / ۱۲ / ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷

بحران مدیریتی یا ناکارآمدی در راهداری خوزستان؟/رشد تنها ۲ درصدی آسفالت راه های روستایی طی ۲ سال!/عملکرد مجتبی جولاییان و مرتضی بهداروندی بررسی شود/هزینه چند هزار میلیاردی راه های روستایی خوزستان چه شد؟

نگهداری راه ها، افزایش سطح کیفی آسفالت در جاده‌های اصلی و فرعی، رشد ایمنی مسیرهای بین شهری و روستایی، لکه گیری، روکش آسفالت از جمله وظایف اداره کل راهداری است که می تواند در سهولت تردد مردم و کاهش تصادفات موثر باشد.؛

🖋مجتبی داراب پور / بخش دوم

مجتبی جولاییان رئیس اداره ساخت و توسعه راه های فرعی و روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان “۲۳ بهمن ۱۴۰۱” از آسفالت شدن ۸۶ درصد مسیرهای روستایی خوزستان خبر داد.

 

پس از گذشت حدود ۲ سال، مرتضی بهداروندی معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان، میزان آسفالت بودن راه های روستایی استان را ۸۸درصد اعلام کرد.

 

بر اساس این آمار منتشر شده، طی مدت حدود ۲ سال، آسفالت شدن راه های روستایی خوزستان ظاهرا فقط ۲ درصد رشد کرده یا به قولی، سالی یک درصد پیشرفت داشته اند.

 

با توجه به اختصاص بودجه های هنگفت به اضافه اعتبارات محرومیت زدایی و مسئولیت های اجتماعی، چگونه در مدت ۲ سال در این حوزه فقط ۲درصد شاهد رشد هستیم؟

 

بی شک یکی از دلایل این موضوع، فاجعه سوءمدیریت و غیرشفاف بودن نحوه هزینه کرد اعتبارات چند هزارمیلیاردی پروژه های راه روستایی و کم کاری و ضعف پیمانکاران در اجرای آنها است.

 

بخش بعدی؛ ضرورت شفافیت مالی، ارائه لیست پیمانکاران و پروژه‌ها، لزوم شفافیت بودجه و اعتبارات چند هزارمیلیاردی محرومیت زدایی و مسئولیت های اجتماعی

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20212 توسط تحریریه و در روز شنبه 4 اسفند 1403 ساعت ۲۱:۲۷:۲۱
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 20209
۴ / ۱۲ / ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵

راوی جنوب گزارش می دهد؛؛

افتضاح دیپلماسی موالی زاده/ استاندار میسان عراق از تفاهم نامه اطلاع نداشت/ بازی با اعتبار منطقه ای جمهوری اسلامی ایران توسط استاندار خوزستان/ استاندار میسان عراق حاضر به امضا نشد

راوی جنوب| امروز ۴ اسفند ۱۴۰۳ سایت استانداری خوزستان در خبری به حضور استاندار میسان عراق در استانداری خوزستان اشاره کرد و در خبری که بیشتر شبیه دستاورد سازی برای موالی زاده بود سعی کرد این دیدار را یک اقدام مثبت جلو دهد اما موالی زاده چگونه به اعتبار کشور آسیب زد ‌و ماجرا چه

راوی جنوب| امروز ۴ اسفند ۱۴۰۳ سایت استانداری خوزستان در خبری به حضور استاندار میسان عراق در استانداری خوزستان اشاره کرد و در خبری که بیشتر شبیه دستاورد سازی برای موالی زاده بود سعی کرد این دیدار را یک اقدام مثبت جلو دهد اما موالی زاده چگونه به اعتبار کشور آسیب زد ‌و ماجرا چه بود ؟

 

همانطور که در تصاویر جلسه مشاهده میشود استاندار میسان عراق به همراه سه نفر دیگر آمده بود اما موالی زاده استاندار خوزستان به همراه تمام معاونین ،‌چند مدیرکل و تعداد زیادی از خبرنگاران که بیش از ۱۶ نفر بودند در مقابل هیات ۴ نفره عراقی نشستند.جلسه ای که اصل عمل متقابل هم در آن رعایت نشده مسئله ای که از استانداری خوزستان که سابقه حضور در وزارت خارجه را دارد بعید بود.

 

طبق اطلاع منابع آگاه حاضر در جلسه و همچنین تایید نعیم حمیدی سرپرست روابط عمومی استانداری خوزستان موالی زاده تفاهم نامه ای را جهت امضا به استاندار میسان عراق نشان می دهد که استاندار میسان از امضا آن به دلیل عدم هماهنگی قبلی خود داری می کند.

 

حال باید از رئیس جمهور ، وزیر کشور و وزیر خارجه پرسید مسئولیت این *«گاف و ننگ»* بر عهده چه کسی است و چرا استاندار خوزستان که سابقه سفیری جمهوری اسلامی ایران را هم دارد با ابتدایی ترین اصول حرفه ای در چنین جلساتی آشنایی ندارد ؟

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20209 توسط تحریریه و در روز شنبه 4 اسفند 1403 ساعت ۲۰:۱۵:۰۵
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 20204
۲۹ / ۱۱ / ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹

سرنوشت نامعلوم زمین‌های نهضت ملی مسکن در خوزستان؛ آیا وعده‌ها به حقیقت پیوسته‌اند؟

در حالی که بیش از ۳۲۱۸ هکتار زمین در خوزستان برای طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافته، نگرانی‌ها و پرسش‌هایی از سوی مردم درباره سرنوشت این زمین‌ها همچنان پابرجاست.؛

به گزارش راوی جنوب، در حالی که بیش از ۳۲۱۸ هکتار زمین در خوزستان برای طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافته، نگرانی‌ها و پرسش‌هایی از سوی مردم درباره سرنوشت این زمین‌ها همچنان پابرجاست.

 

 

وعده‌های مسئولان، اما…

 

مرتضی میثاقی، معاون املاک و حقوقی اداره‌کل راه و شهرسازی خوزستان، در گفتگو با رسانه ها مطمئن به نظر می‌رسید که هیچ مشکلی در زمینه تأمین زمین برای نهضت ملی مسکن در استان وجود ندارد. او گفته بود: تمام زمین‌های لازم برای این طرح تأمین شده‌اند و هیچ نگرانی‌ای از این بابت وجود ندارد.

 

اما این گفته‌ها با واقعیت‌های میدانی تناقض دارد. بسیاری از شهروندان و متقاضیان که در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند، هنوز از بلاتکلیفی و عدم تحویل زمین‌ها گلایه دارند. یکی از این متقاضیان که سال گذشته ثبت‌نام کرده، به خبرنگار ما گفت: یک سال از ثبت‌نام گذشته، اما هنوز هیچ خبری از زمین نیست. وقتی به مسئولان مراجعه می‌کنیم، می‌گویند که زمین تأمین شده، اما چرا هیچ اقدامی نمی‌شود؟

 

آیا همه چیز آنطور که گفته می‌شود، پیش می‌رود؟

 

در حالی که مسئولان به تأمین زمین‌ها اشاره می‌کنند، گزارش‌های دیگر از داخل اداره راه و شهرسازی نشان می‌دهد که تعداد زیادی از این زمین‌ها همچنان درگیر مشکلات ثبتی و تفکیکی هستند و حتی برخی از آن‌ها قابل واگذاری نیستند.

 

یک منبع آگاه در این اداره گفت: متأسفانه برخی زمین‌ها هنوز به‌دلیل مسائل ثبتی و قانونی آماده واگذاری نیستند، و همین موضوع باعث تأخیر در روند کار شده است.

 

چه چیزی مانع پیشرفت واقعی می‌شود؟

 

با توجه به این اختلاف‌ها، مشخص است که نیاز به نظارت جدی و ورود نهادهای نظارتی وجود دارد. سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات باید به این موضوع ورود کنند تا مشخص شود:

 

۱. چرا برخی زمین‌ها هنوز با مشکلات قانونی دست‌وپنجه نرم می‌کنند؟

 

۲. چند درصد از پروژه‌ها به مرحله اجرا رسیده‌اند و چه میزان پیشرفت داشته‌اند؟

 

۳. علت تأخیر در تحویل زمین‌ها به متقاضیان چیست؟

 

شهروندان همچنان منتظرند…

 

در شرایطی که مسئولان می‌گویند مشکل تأمین زمین‌ها حل شده، اما وقتی زمین‌ها به دست مردم نرسند، وعده‌ها بی‌اثر می‌شود.

 

خبرنگاران و رسانه‌ها تا رسیدن به نتیجه واقعی همچنان پیگیر این مسئله خواهند بود. گزارش‌ها به‌طور مداوم به‌روز خواهند شد تا مسئولان مجبور به پاسخگویی شوند و وضعیت شفاف‌تر گردد.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری ، تحلیلی راوی جنوب طی شماره 20204 توسط تحریریه و در روز دوشنبه 29 بهمن 1403 ساعت ۱۲:۳۹:۲۴
© Copyright 2025 https://ravijonoub.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر