آلودگی های محیطی در کشتارهای دام عواقب جبران ناپذیری دارد
محمدعلی حسینی شامگاه امروز در حاشیه دهمین نمایشگاه کشاورزی، نهادهها، تجهیزات آبیاری، لوازم باغبانی و گلخانهای، دام، طیور، آبزیان، داروهای دامپزشکی و صنایع وابسته در خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هنوز از نظر گوشت مشکلی نداریم اما امکان اینکه با کمبود مواجه شویم، وجود دارد بنابراین در تلاش هستیم تا روزانه از استانهای مجاور
محمدعلی حسینی شامگاه امروز در حاشیه دهمین نمایشگاه کشاورزی، نهادهها، تجهیزات آبیاری، لوازم باغبانی و گلخانهای، دام، طیور، آبزیان، داروهای دامپزشکی و صنایع وابسته در خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هنوز از نظر گوشت مشکلی نداریم اما امکان اینکه با کمبود مواجه شویم، وجود دارد بنابراین در تلاش هستیم تا روزانه از استانهای مجاور دام به اهواز وارد شود.
رئیس اتحادیه قصابان اهواز با بیان اینکه ۳۸۸ مغازه عرصه گوشت گاو و گوسفند در شهر اهواز وجود دارد، عنوان داشت: در این فروشگاهها حدود ۳ تا ۴ نفر مشغول به کار هستند که در مجموع چیزی بالغ بر حدود ۱۵۰۰ نفر در این فروشگاهها فعالیت میکنند، دامهایی که در اطراف شهر ذبح می شود، مربوط به ادارات دست اندرکار این مسئله است، دامپزشکی و بهداشت نمیتوانند به تنهایی از این معضل جلوگیری کنند برای این کار باید سایر دستگاهها ورود کنند.
حسینی افزود: قوه قضاییه، شهرداری، بهداشت، محیط زیست، نیروی انتظامی، سازمان های آب و برق باید برای حل این معضل شهری ورود کنند.
وی ادامه داد: دام هنگامی که کشته میشود؛ افزون بر بیماری احتمالی مرتبط با دام، آلودگیهای محیطی نیز بر گوشتها مینشیند شاید این گوشتها کیلویی ۱۰ هزار تومان ارزانتر از فروشگاهها باشند اما عدم بهداشت در آنها میتواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد.
رئیس اتحادیه قصابان اهواز در انتقاد به کشتارگاه شهرداری اهواز تصریح کرد: کشتارگاه اهواز نیمه صنعتی هم نیست، کشتارگاه صنعتی باید مکان خاصی داشته باشد اماکشتارگاه اهواز در دل ۳ کارخانه و ۴ روستا است، کشتارگاهها طبق دستورالعملهای محیط زیست باید ۳ کیلومتر از شهر، ۳۰۰ کیلومتراز جاده اصلی، ۱۵۰ متر از جاده فرعی و ۱۰۰۰ متر از روستاها دور باشد.
حسینی گفت: اگر کشتارگاه اهواز بسته شود، کشتارگاه سنتی ملاثانی توانایی ادامه را نخواهد داشت اما کشتارگاه صنعتی دام رامین که حدود ۲ یا ۳ ماه دیگر افتتاح میشود، میتواند این کمبود را جبران کند؛ ظرفیت کشتارگاه صنعتی رامین ۱۰۰۰ راس دام سبک و ۲۰۰ راس دام سنگین در هر شیفت است برای این کشتارگاه ۵۰ میلیارد تومان از سوی بخش خصوصی سرمایهگذاری شده است و مکانیزه ترین کشتارگاه جنوب غرب ایران به شمار میرود.
رئیس اتحادیه قصابان اهواز ابراز داشت: این کشتارگاه قرار بود با ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به پایان برسد که با برخی کارشکنیها و افزایش دلار به ۵۰ میلیارد تومان رسیده است.
حسینی اظهار داشت: حدود یک ماه است ۱۵ درصد بر قیمت گوشت اضافه شده و دلیل آن تمهیدات غلطی بود که دولتیها در پیش گرفتند، بازار باید بر اساس عرضه و تقاضا پیش برود، هرگونه دخالت دولتی سبب التهاب بازار میشود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0