آب شرب روستای ناشلیل شهرستان ایذه مردم را روانه بیمارستان کرد
شاید دیگر کسی در شهرستان ایذه روستای ناشلیل یادش نباشد آخرین بار کِی شیر لوله آب را باز کرد و مستقیم از آن خورد و این خاطره کوچک زمانی تلخ میشود که در خشکترین استانهای کشور هم میتوان به راحتی شیر آب را باز کرد و از آن سیراب شد. کیفیت آب روستای ناشلیل این
شاید دیگر کسی در شهرستان ایذه روستای ناشلیل یادش نباشد آخرین بار کِی شیر لوله آب را باز کرد و مستقیم از آن خورد و این خاطره کوچک زمانی تلخ میشود که در خشکترین استانهای کشور هم میتوان به راحتی شیر آب را باز کرد و از آن سیراب شد.
کیفیت آب روستای ناشلیل این روزها به حدی پایین است که حتی برای کارواشهم مناسب نیست
روستاهای ناشلیل ۱ ، ۲ و ۳ با جمعیتی بالغ بر سه هزار نفر و بالای هزار پانصد خانوار در جنوب شرق ایذه قرار دارند و آب شرب آنها از رودخانه مالآقا شهرستان باغملک تامین میشود؛ دو خط لوله انتقال گاز و نفت از وسط این روستاها عبور کرده است.
دردِ بی درمان
خبرنگار ما در مورد کیفیت اب میگوید: در گذشته تا خبری از کیفیت پایین آب در رسانهها منتشر میشد، مدیران فوری پاسخ میدادند که کیفیت آب این گونه نیست و این وضعیت به خاطر قطعی آب است و تا ساعتی دیگر وضعیت به حالت عادی باز میگردد.
این روزها کسی از این وضعیت متعجب نیست و معمولاً آب لوله کشی ناشلیل غیر قابل شرب است مگر اینکه خلافش ثابت شود.
دهیار روستاهای ناشلیل ایذه گفت:کیفیت نامطلوب آب شرب روستایی، چندین نفر از اهالی را راهی مراکز درمانی کرد.
وی افزود ؛آب روستاهای ناشلیل از رودخانه مالآقا تامین میشود که طبق نظر کارشناسان قابل شرب نیست و به همین دلیل تعدادی از روستاییان مسموم شدند.
یکی دیگر از دهیاران به خبر نگار ما می گوید متاسفانه به تمام مسئولین این مشکل را بارها پیگیری کردیم و با وعده های فراوان تاکنون هیچ اقدامی جهت رفع این معضل انجام نداده و دراین زمینه پاسخگو نیستند.
سعیدی از اهالی روستا میگوید که متاسفانه چندین بار به خاطر آلودگی آب دچار سنگ کلیه و مشکلات گوارشی شده ایم و علاوه بر آن بیماری های پوستی در بین اهالی باعث شده است که تحت نظر دکتر باشیم و این معضل تاکنون گریبانگیر مردم شده است.
یکی دیگر از دهیاران روستا ناشلیل به خبرنگار ما می گوید بارها به استان مراجعه کردیم نامه نگاری کردیم که آب را از سرچشمه و به صورت حفاظ و کاملا بهداشتی برای ما انتقال دهند ویا با آب زیرزمینی چاه اقدام کنند یکبار اومدن به حالت سیاه کاری و خواباندن مطالبه گری مردم اقدام به ی حفر چاه غیر کارشناسی کردند که فقط هزینه برای سازمان داشت میتوانستند با همون هزینه منبع را جابجا کنند و آب شرب بهداشتی برای مردم انتقال دهند.
مقصودی از دیگر اهالی به خبرنگار ما می گوید متاسفانه همین آب جیره بندی است و در طول روز و هفته ساعات خاصی بین اهالی است که سهمیه بندی شده است.
وی می گوید همین آب کلر زنی که خود یک فاجعه گوارشی را در پی دارد بعد از جوشاندن در تانکر ها به هزار زحمت باید تصفیه خانگی کنیم ولی بازهم بهداشتی نیست و خانواده من متاسفانه درگیر بیماری گوارشی ناشی از آب هستند
برچسب ها :آب شرب ، تامین آب شرب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0