امکان فروش محصولات کسب و کارهای بومی شهرستان های شوشتر و گتوند در دیجیکالا فراهم شد
مسعود بابادی کارشناس ارشد دیجیتال مارکتینگ گفت: امکان فروش آنلاین کالا برای مارکت کسبوکار های بومی و محلی، در پلتفرم مارکتپِلِیس دیجیکالا فراهم شد. باهمکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسعود بابادی در این خصوص اظهار کرد: دیجیکالا در تازهترین اقدام خود، با هدف شناسایی و بهرهبرداری از ظرفیتهای موجود در نواحی روستایی و
مسعود بابادی کارشناس ارشد دیجیتال مارکتینگ گفت: امکان فروش آنلاین کالا برای مارکت کسبوکار های بومی و محلی، در پلتفرم مارکتپِلِیس دیجیکالا فراهم شد.
باهمکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
مسعود بابادی در این خصوص اظهار کرد: دیجیکالا در تازهترین اقدام خود، با هدف شناسایی و بهرهبرداری از ظرفیتهای موجود در نواحی روستایی و ایجاد بستر لازم برای شکوفایی و پیشرفت عدالتمحور روستاها، پروژه کارآفرینی بومی را برای حمایت از کسبوکارهای بومی و محلی و با مشارکت نهادهای عمومی و ارگان های کشوری در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: هدف از این همکاری و مشارکت، تلاش برای محرومیتزدایی، تسهیل اشتغالزایی و ایجاد جریان درآمدی پایدار در مناطق کمتر توسعه یافته روستایی از طریق گسترش تجارت الکترونیک است.
بابادی در ادامه بیان کرد: به این ترتیب بالغ بر ۲۰۰ کسبوکار بومی از دورترین روستاها در بیش از ۲۰ استان و کشور، با پیوستن به جمع فروشندگان مارکتپِلِیس دیجیکالا در فاز نخست این پروژه، میتوانند بیش از ۱۰۰۰ نوع محصول بومی و محلی خود را در بزرگترین فروشگاه اینترنتی خاورمیانه بهطور مستقیم عرضه کنند که این عدد با اضافه شدن فروشندگان بومی جدید، افزایش پیدا میکند.
وی ادامه داد: دیجیکالا امکان عرضه محصولات بومی روستاییان را در راستای تحقق مسئولیت اجتماعی خود در حالی فراهم کرده که بحران ناشی از بیماری کرونا بسیاری از کسبوکارها را با مشکل مواجه کرده است.
کارشناس ارشد دیجیتال مارکتینگ گفت: در این میان، فروش کالاهای بومی و محلی در مارکتپِلِیس دیجیکالا با بیش از ۱۰۰ هزار فروشنده، علاوه بر اشتغال پایدار و توانمندسازی روستاییان، باعث تمرکززدایی و تسهیل دسترسی فروشندگان بالقوه در خارج از تهران و مراکز استانها خواهد شد.
وی افزود: در راستای حمایت از کسبوکارهای بومی و محلی، فروش کالاهای این دسته از فروشندگان در مارکتپِلِیس دیجیکالا در ۳ ماه نخست اجرای طرح، معاف از کمیسیون خواهد بود.
گفتنی است، پروژه کارآفرینی بومی دیجیکالا، با مشارکت سازمان بسیج سازندگی، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد علوی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرایی شده و در آینده با پیوستن معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، کمیته امداد امام خمینی (ره) و صندوق کارآفرینی امید، فعالیتهای آن گسترش پیدا میکند.
بابادی در آخر بیان کرد کسب و کارهای شهرستان شوشتر جهت هرگونه مشاوره و خدمات کارآفرینی میتوانند به مرکز مشاوره، اطلاع رسانی و خدمات کار آفرینی شهرستان شوشتر واقع در بلوار عمار بالاتر از بهارستان ۱۴ مراجعه کنند
برچسب ها :امکان فروش محصولات ، دیجی کالا ، کارآفرینی ، کسب وکار بومی ، مسعود بابادی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0